Sposób przygotowania

Obieramy cebulę, kroimy w kosteczkę i podsmażamy na złoty kolo dodajemy do niej mąkę i chwilkę podsmażamy. W garnku gotujemy 1,5litra bulionu wołowego. Resztę bulionu wlewamy na patelnie i podsmażamy z cebulą i mąką. Wkładamy flaczki do garnka z bulionem i gotujemy tak aby były miękkie. do flaczków dodajemy pokrojoną w kostkę marchewkę i gotujemy aż będzie miękka. Dodajemy do garnka zawartość z patelni, chwileczkę gotujemy a pod koniec dodajemy kucharek, pieprz i majeranek do smaku.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Andysz

    Uwielbiam flaczki;)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre
  • 3
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    świetnie zrobione
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    nie lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    uwiebiam:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    monika1968

    Pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !