Sposób przygotowania

Cebulę obrać i pokroić w piórka.
Przełożyć do teflonowego rondla i dodać przyprawy oraz wodę.
Mieszać do zagotowania i rozpuszczenia cukru.
Dusić 35-45 minut, aż płyn odparuje, a cebula zrobi się ciemna i miękka.
Gotową cebulę przełożyć do słoika i wstawić do lodówki.
Dodawać do smażonej kiełbasy, zup, sosów, zapiekanek, pizzy.

Komentarze

  • 2
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <b>Serdecznie zapraszam do przejrzenia moich przepisów i zapoznania się z moimi pomysłami na różnorodne dania :) *** Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :)</b>
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renata22

    idealna do pasztetów domowej roboty, palce lizać!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !