Sposób przygotowania

Cebulkę drobno posiekać a szczypior zostawić. Cebulkę wymieszać z twarożkiem, przyprawić solą i pieprzem. Szczypior sparzyć. Na środkach dużych plastrów szynki kłaść po łyżce twarożku , brzegi wędliny zebrać do góry i przewiązać szczypiorkiem

Komentarze

  • 6
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    fajne :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    szkoda,że nie ma zdjęcia, ale na pewno wyglądają apetycznie:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzichu

    apetyczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzichu

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewka1978

    fajny pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    andrew1

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wojr63

    super przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    fajne
  • 3
    original
    Opublikowano

    sara1

    świetne danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    edi

    ciekawe:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    musi wyglądać bardzo ciekawie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !