Sposób przygotowania

Zagotować wino z dodatkiem octu jabłkowego i szklanki wody.
Dodać cebulę pokrojoną w piórka oraz przyprawy i chwilę razem pogotować. Zdjąć z ognia.
Do wrzącej marynaty włożyć mięso, nakryć i pozostawić do ostygnięcia.
Po ostudzeniu włożyć garnek do lodówki na 12-24 godziny.
Po tym czasie mięso osuszyć, obsmażyć i przełożyć do naczynia żaroodpornego - piec, podlewając marynatą.

Komentarze

  • 2
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <b>Zapraszam do zapoznania się z moimi pomysłami i przepisami na różnorodne dania :) *** Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :)</b>
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    apetytczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !