Sposób przygotowania

Fasolkę szparagową myję dokładnie pod bieżącą wodą, obcinam końcówki, kroję w mniejsze kawałki i gotuję do miękkości w osolonej i posłodzonej wodzie. Natkę pietruszki myję, osuszam i siekam drobno. Cebulę drobno siekam i rumienię na maśle. Do cebuli dodaję curry, kurkumę i chwilę podsmażam na wolnym ogniu mieszając. Mieszam z fasolką. Dodaję posiekaną natkę pietruszki i doprawiam do smaku solą i pieprzem. Podaję do obiadu.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    uwielbiam fasolkę
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    apetyczny dodatek
  • 0
    original
    Opublikowano

    hahanka

    ciekawe połączenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !