Sposób przygotowania

Margarynę ucieramy z cukrem, żółtkami, sokiem i skórką z cytryny.

Wsypujemy mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia, mieszamy.

Dodajemy ubite białka i delikatnie łączymy z masą.

Przekładamy ciasto do foremek i pieczemy około 35 minut (do suchego patyczka) w piekarniku nagrzanym do 170 stopni.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    Piękne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cris04

    śliczne babeczki
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    świetne ,musze takie foremki sobie kupić
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    smakowite

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !