Sposób przygotowania

Skórkę z cytryny zetrzeć. Makaron ugotować al dente. Na patelni na rozgrzaną oliwę wrzucić obrane ząbki czosnku, zeszklić do zbrązowienia i zdjąć z patelni. Następnie na samą oliwę dajemy skórkę z cytryny, która się szybko przyrumieni, odda swój aromat, po czym ją zdejmujemy i wrzucamy na patelnię posiekaną natkę i kawałki tuńczyka. Mieszamy, dodajemy sok z 1/2 cytryny, przyprawiamy pieprzem i gotowe. Teraz wystarczy dodać wcześniej ugotowany makaron, wymieszać wszystko razem - smacznego.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    ekstra wygląda :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    siwetny pomysl na sos cytrynowy :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna69

    smakowicie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Smerfetka250

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    super wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    anmat6

    Ciekawe połączenie;) na pewno bardzo smakuje.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !