Sposób przygotowania

Cebulę kroimy w drobną kostkę i podsmażamy na patelni aż się zarumieni. Dodajemy do niej pokrojone w bardzo drobną kosteczkę pieczarki i dusimy. Jajka gotujemy na twardo obieramy ze skorupek i wyjmujemy żółtka. Zółtka mieszamy z uduszonymi pieczarkami przyprawiamy kucharkiem do smaku i faszerujemy nimi jajka. Na każde faszerowane jajko nakładamy majonez.
Smacznego !

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pyszne
  • 4
    original
    Opublikowano

    m1monika

    smaczne jajeczka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    smile

    Na pewno przepyszne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Lubię takie jaja.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Piotr-21

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    bomba
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    bardzo lubię :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    aisza1

    mniam mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !