Sposób przygotowania

pieczarki pokroić i usmażyć, mocno popieprzyć i posolić. jajka gotujemy na twardo. Po ugotowaniu nie obieramy ze skorupek, tylko przecinamy wzdłuż. wydłubujemy białko i żółtko do miski. Dodajemy do jajek pieczarki i mielimy blenderem. dodajemy pietruszkę i mielimy jeszcze chwilę. wykładamy farszem łódeczki ze skorupek. podgrzewamy olej na patelni. każdą skorupkę posypujemy tartą bułką i smażymy układając na patelni farszem do spodu. Smażymy aż tarta bułka będzie złocista.

Komentarze

  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    świetne wyszły :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    też robiłam na święta ale troszkę inaczej :) uwielbiam łączyć jajko z pieczarkami.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    wyglądają pysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    rewelacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !