Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Margarynę zmiksować z cukrem na puch, pod koniec dodać żółtko, kakao oraz przesianą mąkę. Całość jeszcze chwilkę miksować, a następnie szybko zagnieść. Ciasto zawinąć w folię i schłodzić ok 30 min.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika78

    fajnie, kolorowo i smacznie... chetnie bym sprobowala jedna babeczke :)
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    jak zwykle piekne :D
  • 0
    original
    Opublikowano

    halina55

    Mmmm..babbeczki;D
  • 0
    img_0407
    Opublikowano

    Katarzyna87

    Fajna łapka odbita na cieście :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    pysznie wyglądają :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    świetne :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Goya

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo lubię tego typu wypieki a te babeczki wyglądają niezwykle apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    pysznie wyglądają

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !