Przepis i sposób przygotowania na: Jajka z farszem grzybowo-porowym
Na półmisku ułożyć sałatę, a na niej jajka. Każde jajko udekorować małym grzybkiem, marynowaną cebulką i posypać szczypiorkiem.
Musztarda chrzanowa Prymat | 1,5 łyzeczki |
por | mały kawałek |
grzybki marynowane | 2 łyżki |
cebulka marynowana | kilka szt |
szczypiorek | do dekoracji |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
liście sałaty | do dekoracji |
kwaśna śmietana | 1,5 łyżki |
jajko ugotowane na twardo | 2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: