Sposób przygotowania

Jajka gotujemy na twardo (do wody dodaję zawsze łyżeczkę soli i octu).

Jajka obieramy ze skorupek, rozdzielamy żółtka i białka żółtka wkładamy do miseczki i rozcieramy widelcem, białka kroimy w bardzo drobną kosteczkę do miseczki z żółtkami dodajemy białka, chrzan, śmietanę, sól i cukier i dokładnie mieszamy, wkładamy do słoiczków z zostawiamy w lodówce przynajmniej na 12 godzin, żeby składniki się przegryzły

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    nigdy takiego nie jadłam, ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobry do szyneczki domowej....
  • 3
    original
    Opublikowano

    leonkot

    przepis bardzo prosty więc polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Joanna83

    Robię taki,ale jeszcze dodaję pokrojone drobniutko jabłko.
  • 1
    original
    Opublikowano

    leonkot

    muszę też spróbować z tym jabłkiem
  • 3
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    ciekawy, smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !