Sposób przygotowania

Ugotować makaron "łazanki".
boczek pokroić w kosteczkę i dodać do niego drobno posiekana cebulkę i podstrzyc na patelni dodając troszkę oleju.
Kapustę kiszoną pokroić drobniutko i gotować ok 30 minut. Po ugotowaniu wylać wodę z kapusty i wrzucić ja na patelnie do boczku i lekko podsmażyć., dodać przyprawy uniwersalnej i pieprzu do smaku.

Wymieszać wszystko z makaronem i gotowe.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr24

    ja robie łazanki z bigosiku z przecierem pomidorowym. Pycha:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    isetta

    ja zamiast boczku daję kiełbaskę
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna69

    Uwielbiam łazanki ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !