Sposób przygotowania

Krok 1 / 6

Kasze gryczaną z grzybami wsypujemy do wrzącej wody i gotujemy przez 15 minut. Jedną cebulę obieramy, kroimy w kostkę i przesmażamy na niewielkiej ilości oleju, następnie dodajemy do niej ugotowaną i odcedzoną kaszę gryczaną, po czym przesmażamy całość jeszcze chwilkę i doprawiamy solą i pieprzem do smaku.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smacznie napakowane kaszą...
  • 1
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Bardzo lubię wszystkie pierogi. Zjadłabym takich porcyjkę.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    pierogi apetyczny , a talerz prześliczny :)
  • 0
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    talerze te są dostępne w ikei (obiadowe, głębokie, deserowe i miseczki), aczkolwiek nieco drogie..
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszne pierożki
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Uwielbiam pierogi z kaszą i zamawiam porcyjkę :)
  • 0
    dsc_0527
    Opublikowano

    ada.la

    podoba mi się farsz

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !