Sposób przygotowania

1. Mięso pokroić na kostki. Posolić.
2. Przysmarzyć na grilu aż się zarumieni i będzie miękkie.
3. Zdjąć , nadziać na patyki.
3. Dodać warzywa na patyki.

Smacznego !

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    halina55

    Fajnie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kekerboom

    ale bym zjadła takie :D
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    musze sprobowac
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    ale kolorowe ;-)
  • 0
    img_0407
    Opublikowano

    Katarzyna87

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    motylwe

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    magdalea

    apetyczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    pychota
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię takie szaszłyki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !