Sposób przygotowania

Półmisek wyłożyć zieloną sałatką. Jajka ugotować na twardo,obrać, przekroić wzdłuż na połówki i ułożyć na półmisku. Na każdym żółtku położyć połówkę pomidorka, a wokół niego oliwki pokrojone w cienkie plasterki. Można delikatnie posolić i posypać świeżym pieprzem. Oliwki ozdobić małymi kleksikami majonezu. Kapary odcedzić z zalewy, przepłukać , drobniutko posiekać i połączyć z majonezem. Półmisek z jajkami udekorować sosem majonezowo-kaparowym i szczypiorkiem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    jakie ozdobne, wyraziste :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    motylwe

    pięknie podane

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !