Składniki:
papryka czerwona | 2-3 kg |
ocet 10 % | 3/4 szkl |
woda | 5 szkl |
olej | 1/2 szkl |
cukier | 3/4 szkl |
sól | 1 łyżka |
Liść laurowy suszony Prymat | 10-12 szt |
ziele angielskie | 10-12 szt |
Gorczyca biała cała Prymat | 2 łyżki |
papryka czerwona | 2-3 kg |
ocet 10 % | 3/4 szkl |
woda | 5 szkl |
olej | 1/2 szkl |
cukier | 3/4 szkl |
sól | 1 łyżka |
Liść laurowy suszony Prymat | 10-12 szt |
ziele angielskie | 10-12 szt |
Gorczyca biała cała Prymat | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: