Sposób przygotowania

Zalewa;do wody dodać przyprawy ,sól i wymieszać.Mięso oczyścić ,umyć i włożyć do zalewy na 3-4 dni Przechowywać w zimnym miejscu.Wyjąć mięso osuszyć i natrzeć całe mięso przyprawą,odstawić na godzinę do lodówki.Włożyć do rękawa do pieczenia szczelnie zamknąć .Piec w 190 st około 1 godziny.Po upieczeniu zostawić na pół godziny w rękawie a następnie wyjąć i odłożyć do całkowitego wystudzenia.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    pięknie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr24

    apetyczna, przepis warty wypróbowania
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    oj tak, na święta szynka musi być:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    przepyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    ekstra szyneczka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    smaczna :-)
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Taką szyneczkę to i ja lubię:}
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    wygląda pysznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Wspaniale przygotowana szyneczka.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !