Sposób przygotowania

Piersi podzielić na filety, rozbić i przyprawić. Pieczarki pokroić w plasterki, podsmażyć na oleju doprawiając solą i pieprzem. Następnie pieczarki zawinąć w mięso, spiąć wykałaczką. Obtaczać w jajku i bułce tartej. Smażyć na oleju.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    apetyczne - lubie takie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 4
    original
    Opublikowano

    aginaa

    wyglada apetycznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię tak nadziane mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    daria2911

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobry
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    nieźle nadziany :o)
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna43

    uwielbiam to mało powiedzine
  • 0
    original
    Opublikowano

    emylka86

    pycha. ja bym dodała jeszcze więcej pieczarek tam : ) próbowałaś kiedyś dodać do nich jeszcze cebulkę?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !