Sposób przygotowania

cebulę pokroić w cienkie piórka, pomidora w półplasterki, kukurydzę i cebulkę perłową odsączyć. Kiełki rzodkiewki wymieszać z pomidorem, cebulą, kukurydzą i cebulką perłową. Całość oprószyć solą i pieprzem. Ocet wymieszać z cukrem, musztardą i olejem. Sosem polać sałatkę. Płatki migdałowe zrumienić na suchej patelni, lekko przestudzić. Uprażonymi płatkami posypać gotową sałatkę.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    fajna
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    bardzo apetyczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    pyszna sałatka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    super ! uwielbiam kiełki i płatki migdałowe :)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    wygląda rewelacyjnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    świetny pomysło
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    swietna i na pewno pyszna
  • 3
    original
    Opublikowano

    anemon

    Bardzo lubię jak w sałatce jest jakiś element do chrupania. Twoja bardzo ładnie i apetycznie się prezentuje.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    pomysłowa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kikiriki

    super
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    bardzo smacznie wygląda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna69

    bardzo ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    daria2911

    ciekawa i fajnie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    bartek8585

    fajna:))
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia56

    napewno pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !