Sposób przygotowania

Karpia bardzo dokładnie myjemy ( dzień przed pieczeniem powinno się karpia włożyć do cebuli i osolić, aby pozbyć się nie miłego zapachu ze stawu ) Następnie karpia kroimy w tak zwane dzwonki . Jajka rozbić posolić . Karpia wkładamy najpierw do jajka następnie do bułki tartej i smażymy na głębokim oleju . Z obu stron na złoty kolor .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    najlepsza rybka!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny taki karp
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Oj zjadłym już kawałek takiego karpia.
  • 1
    original
    Opublikowano

    edi

    mój tata uwielbia, ja niezbyt..
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !