Sposób przygotowania

Mięso mielone rozdrabniamy na kawałeczki. Doprawiamy do smaku solą, pieprzem i przyprawą do mielonego.
Smażymy na rozgrzanym oleju rozdzielając mięso łyżką, aby były małe kawałeczki. Makaron gotujemy al dente w osolonej wodzie.
Pomidory wyjmujemy z puszki i przekładamy do garnka. Dodajemy sól, pieprz, oregano i bazylię. Doprowadzamy do zagotowania.
Do sosu dodajemy mięso i mieszamy. Na tależe układamy porcje makaronu i polewamy sosem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    Wygląda pysznie !
  • 0
    original
    Opublikowano

    daria2911

    uwielbiam spaghetti
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Tylko tak gotować.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !