Sposób przygotowania

Biszkopt; Białka ubijamy na sztywną pianę z cukrem. Dalej ubijając dodajemy po jednym żółtku a na końcu mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia. Pieczemy biszkopt w temp. 170 stopni ok 20 min. Na zimny biszkopt dajemy jabłka ze słoików. ŚMIETANA; Śmietanę ubijamy na sztywno ze śnieżkami. Ubitą śmietanę rozkładamy na jabłka. WIERZCH, Ananasy odsączamy i kroimy na mniejsze kawałki. Rozkładamy na bitej śmietanie. Wszystko zalewamy tężejąca galaretką i dajemy do lodówki.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super do kawki
  • 0
    original
    Opublikowano

    anulka69

    pyszność
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    pyszność
  • 2
    original
    Opublikowano

    Urszula5

    wyśmienite
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    ale super!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    super się zapowiada
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    dużo tych jabłek,tak własnie lubię:)
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pysznie wygląda mimo zamazanego zdjęcia
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    bardzo fajny przekładaniec

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !