Sposób przygotowania

Mleko w puszce gotuję ok.2-2,5h. Schłodzone ucieram z masłem na puch. Do masy dodaję esencje waniliową, odrobinę cynamonu i dolewam 2 łyżki likieru (dodałam Sheridan'sa). Masa musi być puszysta, kremowa i aromatyczna.
Smaruję masą wafle, układam równo i przyciskam czymś cięższym, aby wafle przywarły do siebie. Po 2h szybki deser w postaci andruta gotowy!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam
  • 1
    sv202952
    Opublikowano

    BeataJ

    ekspesowe i pyszne :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    bardzo smaczne :) ciężko się od nich oderwać :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !