Sposób przygotowania

Kotlety gotujemy z kostką rosołową zielem angielskim liściem laurowym w 3 szklankach wody pod przykryciem ok 5 min.
Odsączamy , studzimy. do miseczki wbijamy 2 jajka dodajemy sól ziołową , pieprz ziołowy i czarny, estragon, bazylię, i mieszamy widelcem. Następnie panierujemy kotlety w tym jaku a potem w bułce tartej i smażymy na złoty kolor z obu stron. Ziemniaki Obieramy myjemy kroimy w słupki na frytki smażymy w głębokim tłuszczu na rumiano.
Kotlety Podajemy z frytkami i z dowolna surówką.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    dawno nie jadlam kotletow sojowych a sa bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kikiriki

    rewela!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kikiriki

    rewela!
  • 2
    original
    Opublikowano

    jola1508

    a ta suróweczka taka apetyczna :)
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    bardzo apetyczne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Małgorzata71

    ciekawe podanie sojowych :)
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    rewelacja
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Pychotka.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    dawno nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    kupiska

    i obiadek gotowy,tez lubię sojowe,czasami je kupuje,tylko dodatkowo panieruje je podwójnie panierka jest smaczniejsza wtedy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    bardzo je lubię ale już dawno nie robiłam, i może to będzie właśnie pomysł na jutrzejszy obiadek :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !