Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Na gorącą patelnie wylewamy śmietanę i dodajemy dwie łyżki smalcu


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    w tytule 'kluski babuni' a w składnikach kupny makaron.. smalec+śmietana to (jak dla mnie) nie najlepsze połączenie, już wolałabym użyć dobrej jakości masła, ale jak kto lubi. Mnie ta propozycja nie przekonuje
  • 0
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Kluski babuni to zapewne nazwa makaronu :) a tytuł faktycznie mylący...
  • 0
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    matko kochana.... ja tez nie chciałabym nawet tego próbować....
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Dziwi mnie, że jest ktoś, kto coś takiego je. Ale cóż, kwestia smaku... Dla mnie nie do przyjęcia.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !