Sposób przygotowania

Ogórki myjemy, obieramy ze skórki, kroimy w plasterki i przekładamy do salaterki. Dodajemy pieprz oraz ocet lub sok z cytryny. Następnie dodajemy śmietanę oraz sól. Sól dodajemy przed podaniem, żeby ogórki nie puściły soku. Tak przygotowana mizeria stanowi świetny dodatek do obiadu.

Komentarze

  • 3
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    bardzo lubię, ale w tyn roku jeszcze nie robiłam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    dodaję cukru
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna mizeria
  • 3
    original
    Opublikowano

    joanna77

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karmel

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Batonik-XXL

    pyszności

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !