Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Parówki rozcinamy ale nie do końca. Wkładamy w nie pokrojony w plastry czosnek w taki sposób jak jest pokazane na fotografii.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Agnese91

    Można też z papryką i ogórkiem konserwowym. Pyszne i szybkie jedzonko :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Agnese91

    Można też z papryką i ogórkiem konserwowym. Pyszne i szybkie jedzonko :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajne danie !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    rewelacja
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    fajne parówy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    super pomysł na te parówki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    a gdzie jest lista składników ?
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    bardzo pomysłowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    nie wiem dlaczego nie ma listy składników a jest ona następująca: 2 parówki, 2 ząbki czosnku, 3 plastry kiełbasy kresowej, ser ok. 10 dag, zioła prowansalskie firmy Prymat i pieprz grubomielony Prymat

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !