Sposób przygotowania

Jajka gotujemy na twardo, nastepnie obieramy ze skorupek, siekamy drobno. Pieczarki podduszamy obrane i posiekane z posiekaną obraną cebulką. Wszytsko łączmy, dokaldnie mieszamy, Dodajemy do smaku wymienione przyprawy. Stosować na chleb,
Ja robiąc jajka faszerowane , wyprobowałam na chlebek i super się komponuje. Mozna dodać do niej smietane, badz majonez. Zależy co kto lubi:)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    super pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mic

    bardzo lubire

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !