Sposób przygotowania

Udka gotujemy w wodzie z dodatkiem kostki rosołowej i marchewki. Gdy będą miękkie, wyjmujemy i studzimy. Cebulę kroimy w kostkę. Smażymy na oleju. Dodajemy selera, paprykę pokrojoną na drobne kawałki i rozdrobnionego ananasa. Marchewkę kroimy w kostkę i dodajemy do warzyw. Dusimy około 10 minut. Mięso oddzielamy od kości. Dodajemy do warzyw, dodajemy koncentrat, mieszamy. Doprawiamy miodem, octem, przyprawą do kurczaka i cynamonem.
Smaczności

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    musze sprobowac
  • 2
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    ja rowniez :) ciekawie wyglada :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    luki1984

    i ja :) i ja :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    extra
  • 3
    original
    Opublikowano

    jola1508

    wypróbowane-smaczne :) zamiast octu dodałam kwasek cytrynowy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aleksandraa

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    matesko

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kala9287

    pychotka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !