Sposób przygotowania

Sałatę wypłukać,liście porwać na drobne kawałki.Mięso z wędzonych udek pokroić w kosteczkę.(Skórę z wędzonych udek można wykorzystać do bazy na zupę,np.ogórkową).Sos sałatkowy przyrządzić zgodnie z instrukcją na opakowaniu i zalać sałatę i mięso,wymieszać.Wyłożyć do salaterki.Dookoła rozłożyć obrane ze skórki i pokrojone w grubą kostkę ogórki a w środku ułożyć pokrojone na połówki pomidorki koktajlowe.Posypać zieleniną (natką,szczypiorkiem czy koperkiem-co kto lubi).Schłodzić krótko i podawać.

Komentarze

  • 1
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    Na szybko często jest najpyszniejsze.
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    pięknie - kolorowo i smacznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    iza15

    pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    fajna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !