Sposób przygotowania

Mięso mielone płuczemy i wyciskamy. Dodajemy do niego wyciśniętą, namoczoną bułkę tartą, jajka. dodajemy drobniutko pokrojoną cebulke i czosnek, sól, pieprz- wedle uznania.Dodajemy groszek i dodajemy do pozostałych składników wszytsko ze sobą ugniatamy . formujemy kotlety. i kotleciki obtaczamy w bułce tartej. smażymy na rozgrzanym tłuszczu z obywu stron na rumiany kolor. Dodatkowo mozna kawałeczek sera położyc na kotlecika.

Komentarze

  • 1
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Moje smaki. Lubię takie kotleciki.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    mm pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    fajna odmiana tradycyjnych mielonych :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    fajna odmiana
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    fajny pomysł
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Botwinka

    muszę takie zrobić
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    Moje smaki.
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Ciekawy pomysł :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !