Sposób przygotowania

Dorsza filet myjemy suszymy i doprawiamy sola i papryka słodką .Smażymy na patelni grillowej z każdej strony . Następnie tniemy go w kawałki .Rukole myjemy układamy w półmisku .Posypujemy kukurydzą . Doprawiamy do smaku solą ,pieprzem i oliwą z oliwek .Dodajemy pokrojonego dorsza kropimy wszysko sokiem z limonki i posypujemy papryką słodką

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    polecam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Chętnie bym się poczęstowała:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !