Sposób przygotowania

Cebulę kroimy w drobną kostkę i smażymy na patelnie. Kiedy będzie zeszklona dodajemy krewetki. Smażymy tak długo aż soki z krewetek odparują. Zalewamy bulionem dodajemy mleczko kokosowe, imbir i odsączony groszek z marchewką. Gotujemy na maleńkim gazie 5 minut. Makaron gotujemy w osobnym garnuszku i odcedzamy.Doprawiamy sosem rybnym i dodajemy pomidory. Pozostawiamy jeszcze chwilę na gazie i dodajemy makaron i dekorujemy rzeżuchą .

Komentarze

  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    uwielbiam tajskie zupy, ta na pewno by mi smakowała
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    dziękuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    andzia123

    rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    extra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Megi

    zapowiada się pysznie, pięknie podana
  • 0
    img_2616
    Opublikowano

    asiatok

    znakomity pomysł! krewetki + pomidory= zestawienier idealne!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !