Sposób przygotowania

zagnieść ciasto i schłodzić.
MASA ORZECHOWA
2 białka
3/4 szkl. cukier puder
1 1/2 szkl. orzechów mielonych

Białka ubić dodać cukier i orzechy, wymieszać. Ciasto rozwałkowac i nałożyć masę. Posmarować jajkiem. Upiec w 160-170 stopni w 10 -15 min.
SMACZNEGO!!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika1968

    Super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pyszności:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sylwia29

    Pychota!:))
  • 0
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    fajny przepis, warty wypróbowania:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ajres

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !