Sposób przygotowania

Krok 1 / 6

Podgardle ugotować i wystudzić w zimnej wodzie, osączyć.


Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    pierwszy raz o czymś takim słyszę :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Bardzo smakowite "smarowidło" do chleba, domyślam się, że musi być pyszny taki nimal pasztet. Fajny jest też pomysł z zamknięciem go w słoiczkach.
  • 1
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    Mężowi tak posmakowało że nie chce jeść tego ze sklepu
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Ja bym też nie jadł tego ze sklepu mając taki w lodówce.
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Twój mąż ma rację, taki domowy jest nie tylko smaczniejszy, ale i dużo bardziej wartościowy dla naszego zdrowia. Wiesz z czego jest zrobiony i nie ma w nim "tajemniczych cudownych dodatków".
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    swojskie klimaty :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    jeszcze sama nie robiłam takiej kiszki.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    super dla mnie nowość
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    super dla mnie nowość
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    super dla mnie nowość
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne.)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mniam mniam fajna;)
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    nie robiłam i nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !