Składniki:
pierś z kurczaka | 1 podwójna sztuka |
ketchup pikantny | 3 łyżeczki |
czosnek | 2 ząbki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżeczka |
delikat do mięs | 1 łyżeczka |
natka pietruszki | 1 łyżeczka |
pierś z kurczaka | 1 podwójna sztuka |
ketchup pikantny | 3 łyżeczki |
czosnek | 2 ząbki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżeczka |
delikat do mięs | 1 łyżeczka |
natka pietruszki | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: