Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

cebulę pokroić w kostkę .Pieczarki umyć i pokroić .Wszystko podsmażyć na patelni z niewielką ilością oleju.Posolić


Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    u mnie mawia się an niego "po kowalsku " , ale bez względu na nazwę bardzo go lubię :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Luki

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    lilify

    chyba zrobię
  • 2
    original
    Opublikowano

    kriko

    pyyycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    kriko

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetna nazwa
  • 3
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    JOANNA16

    pycha mięsko
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izka192

    Fajny pomysł, ja pod ser dodaję plaster pomidora
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ppaulina

    pyszne mięsko
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    bardzo fajny przepis
  • 0
    img_20161006_081029_814
    Opublikowano

    Smaczna_B

    mniam mniam!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata23

    pyszny pomysł na obiad
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawlito

    uwielbiam to danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !