Sposób przygotowania

Krok 1 / 6

Fasolę przekładamy miski, zalewamy wodą i odstawiamy na kilka godzin( najlepiej na noc). Po upływie tego czasu zawartość miski przekładamy do garnka, w miarę potrzeby dodajemy wodę, następnie przyprawy i gotujemy fasolę do miękkości.


Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    ale apetyczna!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ale smakowita ta Twoja fasolka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    superowa
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    w takich daniach często o bogactwie smaku świadczy bogactwo składników.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Uwielbiam
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    chętnie się poczęstuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    smaczna :-)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    przepyszna fasolka
  • 0
    original
    Opublikowano

    AnielskaSlodycz

    jakie to dobre mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ola1young

    lubimy taką fasolkę
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    smaczny obiad

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !