Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Z maki, 15 dag cukru pudru, masła, żółtek i proszku do pieczenia zagniatamy ciasto i wykładamy nim blachę.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    smakowite
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    mniam smacznie się zapowiada!;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    rewelka;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati3

    moje ulubione ciasto:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    fijolek91

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia26

    ślinka leci
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    mniam
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !