Sposób przygotowania

Odlać 1 szklankę mleka i dodać do niego mąkę, żółtka, budyń i wymieszać. Resztę mleka zagotować z cukrem, dodać mleko z budyniem, zagotować i ostudzić. Chłodny budyń utrzeć z margaryną. Ubić śmietanę, na końcu dodać puder wymieszany z fixem do śmietany. Na blaszce układać warstwami: herbatniki, budyń, herbatniki, masa krówkowa, herbatniki, ubita śmietana, posypka.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Piotr24

    przed świętami takie cudowne kalorie nie są wskazane, ale po świętach chętnie takiego zrobię :)
  • 1
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    pyszne ciacho
  • 1
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Piękne ciasto.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    zjadłoby się ...
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    bardzo lubię to ciasto
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    rewelacja;))
  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Jak ładnie wygląda!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    wyśmienite ciasto
  • 1
    original
    Opublikowano

    pierniczkowo

    uwielbiam ciasta z masą krówkową i budyniem, pycha:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati3

    ekstra
  • 2
    original
    Opublikowano

    fijolek91

    przepyszne:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia26

    mniam :)
  • 0
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !