Sposób przygotowania

Pieczarki kroimy w plastry. Smażymy na rozgrzanym oleju. Warzywa gotujemy i studzimy. Mięso myjemy, osuszamy i kroimy w małe kawałki. Oprószamy przyprawami. Podsmażamy na oleju. Śmietanę miksujemy z 2 jajkami. Doprawiamy. Tortownicę natłuszczamy i oprószamy bułką. Dno i boki wkładamy ciastem. Układamy warzywa i kurczaka. Oprószamy Kucharkiem. Zalewamy masą śmietanowo-jajeczną. Przykrywamy ciastem i sklejamy brzegi. Smarujemy rozkłóconym jajkiem i posypujemy sezamem. Pieczemy około 35 minut.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Próbowałam robić w zeszłym roku no rewelacjaaa:) mniammm

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !