Sposób przygotowania

Boczek myjemy i osuszamy. Delikatnie rozbijamy i smarujemy musztardą, posypujemy pieprzem i solą. Por oczyszczamy i kroimy w kółeczka. Posypujemy nimi przygotowany boczek. Wszystko zwijamy w roladę i związujemy nitką. Pieczemy w nagrzanym piekarniku ok. godziny. Wyciągamy, chłodzimy, ściągamy nitkę i kroimy w plastry.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pysznosci
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    extra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo fajna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    naprawde ciekawie musi wygladac
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    exstra
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    świetne mięsko
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    Coś dla prawdziwego faceta.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pyszna :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smacznie się zapowiada
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pycha
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    smakowite
  • 1
    original
    Opublikowano

    kaja1991

    super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    bardzo fajny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    muszę wykorzystać pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    fajna i smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    smaczne miesko
  • 0
    original
    Opublikowano

    sara1

    świetnie zrobione mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !