Sposób przygotowania

MARYNATA; Wino mieszamy z olejem i posiekanymi ziołami. Rybę myjemy, osuszamy, dajemy do garnka i zalewamy przygotowaną marynatą. Dajemy na 3 godziny do lodówki. Rybę wyjmujemy z marynaty i oprószamy solą i pieprzem. Olej rozgrzewamy na patelni i smażymy rybę z dwóch stron.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    uwielbiam wszystkie potrawy z rybą
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    dobry
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    jestem ciekawa jak smakuje taka rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    mniam mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    smaczny
  • 4
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    pyszna rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    interesująca rybka
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    przepyszna rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajna rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    dobra rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Dorsz to moja ulubiona rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    pyszna rybka :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    aisza1

    bardzo pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    rybki to ja bardzo lubię:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !