Sposób przygotowania

Ciasteczka kruszymy, masło roztapiamy i mieszamy, tak przygotowaną masą wykładamy spód tortownicy. Wkładamy do lodówki. Do miski dajemy, twaróg, jajka, cukier, masę krówkową (trochę zostawić na wierzch) mąkę ziemniaczaną. Wszystko dokładnie mieszamy, mikserem. Wylewamy na spód z ciasteczek. Pieczemy ok 1,5 h w piekarniku nagrzanym do 120 stopni. Najlepiej piec w kąpieli wodnej. Po upieczeniu studzimy i rozsmarowujemy na wierzchu masę krówkową i posypujemy migdałami.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    nigdy bym nie wpadła na pomysł żeby dodać masę krówkową do sernika :-) gratuluję pomysłu!
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    octo

    masa krowkowa super!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    mniaaam uwielbiam sernik i uwielbiam mase krówkowa. duuuzy plus
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    słodszy :)
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    też lubię masę krówkową i serniczki...
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    mniam...
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    smakowicie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Apetyczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    jaki piękny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !