Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

W osobnych miskach przygotować składniki suche i mokre.Mokre składniki połączyć z suchymi,krótko i niezbyt starannie wymieszać.Pod koniec mieszania dodać sok i skórkę z cytryny oraz pokrojone kandyzowane owoce mango.Ciasto rozlać do przygotowanych foremek i piec w temp.ok 180 stopni 20-25 min.


Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    apetycznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    smacznie się prezentują
  • 0
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    wyglądają bombowo :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    paulisia_elk

    pysznosci
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    mmm pycha!
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    halina55

    Pyszności :D
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    zjadłabym taką muffinkę
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agata B

    zrobię na pewno bo wyglądają bosko:)))
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    rewelacja;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !