Sposób przygotowania

Mięso pokroić w kostkę, obsmażyć na oleju. Cebulę pokroić w kostkę, czosnek posiekać, podsmażyć na oleju od mięsa. Marchew pokroić w plasterki. Mięso przełożyć do brytfanki, dodać cebule, marchew, grzyby i kostki. Zalać mięso wodą tak, aby całe było przykryte. Dusić do miękkości pod przykrycem. W razie potrzeby zaciągnąć wodą z mąką.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Joanna46

    Proste i dobre.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    super przepis
  • 4
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    czekoladka dziś nam daje , karkóweczkę drogie panie.... duście mięsko według wzoru , potem jedzcie do oporu....
  • 5
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    emeslive

    Śliczna duszona karkóweczka, pycha!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    smaczna karkowka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super karkówka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !