Sposób przygotowania

Ogórki odsączamy z zalewy, kroimy w półtalarki. Cebulę obieramy, kroimy w drobną kostkę. Marchew obieramy, myjemy, przecinamy wzdłuż na 3-4 części i następnie kroimy w cieniutkie talarki, dodajemy do ogórków. Wlewamy odrobinę oleju rzepakowego, doprawiamy do smaku świeżo zmielonym pieprzem. Podajemy schłodzoną jako dodatek do obiadu lub kolacji.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    z marchewką nie robiłem jedynie z cebulką z dodatków
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    tak do obiadku super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !