Sposób przygotowania

Podgrzać w garnku wodę, margarynę, cukier i kakao. Poczekać aż wszystko się rozpuści i połączy w jednolitą masę. Następnie odstawić do ostygnięcia. Gdy masa będzie już zimna dodać mąkę, proszek do pieczenia, jajka i aromat rumowy, a także bakalie i ubitą na sztywno pianę z białek. Mieszać, aż uzyskamy gładką masę. Piec przez godzinę w 180 C.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    może być dobre
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    musi wybornie smakować
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marta34

    uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Damian10

    wspaniałe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !