Sposób przygotowania

Namoczoną wcześniej soję gotujemy do miękkości- odcedzamy.
Na rozgrzane masło wrzucamy posiekaną cebulę i przeciśnięty przez praskę czosnek- podsmażamy.
Dodajemy mieszankę warzywną i niewielką ilość wody oraz kostki bulionowe- mieszamy.
Do warzyw dodajemy przecier pomidorowy, przyprawy i ugotowaną soję- wszystko dokładnie mieszamy.

Komentarze

  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    uwielbiam takie dania
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika111

    pycha! :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    ale apetyczny! jeszcze para z niego bucha :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    iziona

    Cudownie apetyczny widok :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetne danie a jakie świeże, uwielbiam takie dania na gorąco;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    AGNIESZKA103

    pysznosci
  • 1
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    kolorowa pyszność
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    piękny, kolorowy i jeszcze widać, że gorący:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !